You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Rumænien

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til hovedstaden, Bukarest. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Vi vil herefter køre dig til Brasov som ligger 2-3 timers kørsel fra Bukarest. På turen kører du forbi Karpaterne, store skove, og det landlige Rumænien. Bliv ikke overrasket hvis du overhaler en hestevogn fuldt læs.

Du bliver kørt hen til din værtsfamilie med det samme, hvor du får mulighed for at pakke ud og slappe lidt af.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Dagen efter henter vi dig hos din værtsfamilie og giver dig en introduktionstur i Brasov. Det er en mindre by, meget hyggelig – især bydelen fra middelalderen - og indbyggerne er særdeles gæstfri.

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. Her møder du din vejleder på projektet, og vi arrangerer et arbejdsskema til dig. Så er du klar til at starte på arbejde.

De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Rumænien byder lækker mad, skøn natur, varmt sommervejr masser af fritidsaktiviteter, venlige indbyggere, flotte seværdigheder og meget mere, så der vil være rigeligt at få fritiden til at gå med.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲