You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Rumænien

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Brasov
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • PROJEKTTYPE: Hospital, klinik
  • kRav: Du skal have mindst 1 års uddannelse
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.650 kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi har haft projekter i Rumænien i mange år, og trods dets medlemskab af EU, er det mange steder svært at se at det er land i Europa. Rumænien bærer stadig tydelige præg af fattigdom, og du kan tydligt se sporene efter kommunismen.

Du skal have gennemført 1 års relevant uddannelse for at deltage på dette projekt, og det er derfor velegnet for studerende i praktikophold. Er du allerede er uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Din rolle på projektet

Medicin & Sundhed i Rumænien

Vi samarbejder med et lokalt hospital, hvor du kan arbejde på traumeafdelingen samt en lægepraksis, så der er et par forskellige muligheder for dig. Din erfaring og kvalifikationer er afgørende for hvilke arbejdsopgaver du vil få.

På traumeafdelingen vil du observere behandling af akutte tilfælde, f.eks. ofre for ulykker, hjerteanfald, og lignende.

Hos lægepraksissen arbejder du sammen med læge som tilser faste patienter med kroniske lidelser, f.eks. sukkersyge, forhøjet blodtryk, etc.

Du vil få en lokal supervisor på projektet, som du vil arbejde tæt sammen med. Du kan bruge din supervisor til at diskutere sygdomstilfælde, behandlingsmetoder, og andre projektrelevante emner med.

Uanset hvor du arbejder, vil du lære fra dine lokale kollegaer ligesom at du er velkommen til at dele din teoretiske viden og udveksle erfaringer med de lokale læger.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Romania Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲