You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Rumænien

Oversigt
  • Lokation: Brasov
  • Projekt Længde: Fra to uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Map of Rumænien Volunteer in Rumænien

For mange danskere er Rumænien lig med Østeuropa, og dermed også kommunisme, betonbyggerier, og generelt indbegrebet af grå og trist. Og det er en skam! For Rumænien er meget, meget mere, og det vil du hurtigt opdage, når du laver frivilligt arbejde. Rumænien byder på skøn natur, gamle klostre, transsylvanske slotte, grønne bjerge, smukke strande, og byer fra middelalderen.

Det gamle kommunistregime, hvor den almindelige rumæner ikke engang turde tale med udlændinge, er i stigende grad et fjernt minde. Rumænerne har i dag omfavnet den kapitalistiske verden med demokratiske valg, stærk nationalisme og stigende velstand for mange. Der er dog stadig mange sociale problemer, og der er meget, som frivillige kan hjælpe med.

Projects Abroad i Rumænien

Vi har arrangeret frivilligt arbejde i Rumænien i mange år, og Projects Abroad har base i den gamle by Brasov, som ligger i Carpathianbjergene i Transsylvanien. Faktisk er vi kun en time fra Draculas slot, tyrannen Vlad the Impalers middelalderhjem.

Lille rumænsk dreng

Du vil få gode råd til hvordan du bør forholde dig, og du hører mere om kulturelle forskelle som du skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at du husker på at du skal tilpasse dig den lokale kultur og normer og ikke omvendt.

Oplev mere!

Du vil ikke have svært ved at få tiden til at gå i Rumænien. Brasov har mange seværdigheder og museer, og byen er rig på kultur – især inden for musik, teater og dukketeater. Rumænien byder også på vinsmagning og madlavning. Du vil for eksempel smage mamaliga, som er et majsbrød som er del af et hvert måltid; eller du kan smage ciorba, som er en krydret suppe.

Det er nemt at udforske Rumænien ved hjælp af det omfattende jernbanenet. Der er meget at se i nærheden af vores projekter i Transsylvanien og det rumænske Moldova. Hvis du vil rejse videre, er det nemt at komme til Bukarest, Sortehavet eller Danubedeltaet. Det er heller ikke usædvanligt, at frivillige udforsker nabolandene Ungarn, Bulgarien eller Ukraine.

Vores projekter er tilgængelige for enhver, der er interesseret i at arbejde frivilligt i udviklingslande, hvad enten du tager et sabbatår, sommerophold, praktik i udlandet, eller en pause fra karrieren.

Jeg har stadig fem uger tilbage i Rumænien, og jeg har tænkt mig at nyde hver eneste dag, og lave fantastiske og skønne ting med mine nye og uforglemmelige venner. Det vigtigste er ’Seize the moment, and make every day a YES-Day!
Signe, frivillig

Projekter i Rumænien

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲