You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Sport & Samfund i Peru

Oversigt
  • Placering: Cusco
  • Rolle: At træne børn og unge i forskellige sportsgrene
  • Aldersgruppe: 6-18 år
  • Antal: 6-40
  • Krav: Vi anbefaler at du kan tale lidt spansk
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig lærer dreng nye fodboldtricks i Peru

Som frivillig på dette projekt i Peru arbejder du i en større sportsorganisation, som udbyder en lang række forskellige sportsgrene. Der er især interesse for fodbold, basketball og volleyball, men fortæl os gerne om andre præferencer, så skal vi se på det.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Idet børnene ikke taler engelsk, er det en stor fordel, hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Alternativt kan du tage et sprogkursus, samtidigt med du arbejder på et af vore undervisningsprojekter. Du kan også kaste dig ud i det lokale sprog, quechua, og få en ultimativ lokal oplevelse.

Din rolle på projektet

Du arbejder hovedsagligt som hjælpetræner for lokale trænere, og har du gode spanskevner er der gode muligheder for mere ansvar.

Træningen kan være alt fra fitness og motion for mindre grupper af børn og træning af mere erfarne fodboldspillere til at afvikle en turnering i basketball og undervise børn i basal idræt.

Fokuserer du på fodbold kan du arbejde med børn fra 8 til 18 år og undervisningen foregår mandag til torsdag fra kl.15 til 18. Mellem 80 og 130 børn deltager i dette projekt hvert år og de er oftest inddelt i grupper: begyndere, mellemniveau og avancerede. Nogle af holdene deltager i ligaer og har derfor brug for al den ekstra hjælp de kan få. Dette projekt kører året rundt, men antallet af børn og unge kan muligvis falde, når vi nærmer os juleferien.

Vil du træne basketball, arbejder du med op til 80 dedikerede elever. Din arbejdstid er mandag til onsdag fra kl. 15 til 18 og torsdage fra kl. 17 til 20. Dette projekt er også åbent året rundt, men kan også opleve fald i deltagertallet, når jul og nytår banker på døren.

Du kan også undervise piger fra alderen 8 til 18 år i volleyball. Du kommer til at arbejde med ca. 15-20 piger på en lokal skole og arbejdstiden er mandage, onsdage og fredage fra kl. 15 til 18.

Tidligere frivillige har også trænet børn og unge i sportsgrene som bordtennis, gymnastik, svømning, etc.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲