You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Sygepleje i Peru

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cusco
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede sygeplejersker og få værdifuld erfaring inden for sygepleje
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være sygeplejestuderende og kunne tale mindst et middelgodt spansk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Er du sygeplejestuderende og taler du godt spansk, kan du rejse med Projects Abroad til Peru og få et unikt og lærerigt praktikophold i forbindelse med din uddannelse.

Vi samarbejder med hospitaler og et genoptræningscenter for handicappede børn i Cusco.

Det er vigtigt, at du taler et middelgodt spansk på dette praktikophold. Du kan med fordel supplere dit praktikophold med et skræddersyet spanskkursus.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Frivillig på medicinsk projekt inden for sygepleje i Peru

Din rolle som praktikant

På hospitalerne arbejder du sammen med lokale sygeplejersker.

Dit praktiksted vil afhænge af dine ønsker, du kan f.eks. arbejde på et hospital som er specialiseret inden for obstetrik og gynækologi.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲