You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Peru

Oversigt
  • Lokation:Cusco, Puerto Maldonado
  • ProjektLængde: Fra to uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier, delt indkvartering for frivillige på Natur & Miljøprojektet

Klik her for at vælge projekt

Peru Lama-hyrde i Peru

Peru er intet mindre end fantastisk! Amazon-regnskoven, Andesbjergene og en fascinerende historie gør Peru til en vores mest spændende destinationer. Peru har alt: rigt naturliv, strande, smukke bjerge, interessante byer, masser af historie, og arkæologiske steder.

Peru, som er fem gange større end Storbritannien, blev skabt og formet af inkaerne og spanierne. Efterkommerne af henholdsvist de originale indbyggere og efterkommerne af de spanske kolonister lever side om side i fred og fordragelighed, og der tales både spansk og det lokale sprog Quechua på markeder i inkaernes Hellige Dal og i hovedstaden Lima.

Peru kæmper med udbredt fattigdom og vi arrangerer frivilligt arbejde for at hjælpe nogle af landets fattigste befolkningsgrupper.

Den mystiske og forsvundne by, Machi Picchu, tiltrækker turister, historikere og arkæologer. Du finder spor af det gamle inkarige overalt, idet gamle ruiner er et særdeles velkendt syn, og de bruges endda som dele af moderne bygninger den dag i dag.

Projects Abroad i Peru

Frivillige nyder udsigten over Den Hellige Dal i Peru

Vores projekter foregår i og omkring byen Cusco, som er den gamle hovedstad fra Inkariget.

Her bor frivillige sammen hos lokale værtsfamilier. 

Vores Natur & Miljøprojekt foregår ved Puerto Maldonado, som ligger en time med fly fra hovedstaden Lima.

Oplev mere!

Oplev et af verdens vidundere, Machu Picchu i Peru

I Peru er det ikke svært at fordybe sig i den lokale kultur. Du kan glæde dig til at smage lokale drikke imens du spiser den lokale delikatesse: marsvin!

Cusco har masser af byde på, og du skal selvfølgelig også besøge Macchu Pichu! Er du mere til et heftigt adrenalinkick, kan du klatre og trekke i Andesbjergene, som er et af de bedste steder i verden til dette. Du kan også bruge en weekend på at udforske de gådefulde Nazcalinjer eller måske sejle en tur på Lake Titicaca, som er verdens højst beliggende sø.

Når du har fri fra regnskovsprojektet, kan du besøge den nærmeste by, Puerto Maldonado, og vende tilbage til civilisationen for en kort stund. Du kan også bruge din fritid på at sejle til Sandoval Sø, hvor du kan fiske, observere det rige naturliv og mødes med de lokale indbyggere.

Når vi efter hjemkomsten snakker om rejsen, falder tankerne oftest tilbage på tiden i Peru, som klart var den del af rejsen, der gjorde størst indtryk på os. Mest fordi vi igennem Projects Abroad kom til at bo og arbejde sammen med de lokale i Peru, men også fordi landet var så fremmedartet i forhold til det vi kender herhjemme fra.
Familien Fuglkjær

Selvom Peru er perfekt placeret i forhold til at rejse rundt i Sydamerika, vil du hurtigt opdage at landet byder på så meget forskelligt, at du ikke vil have lyst til at rejse videre – men derimod udforske Peru!

Samarbejdspartnere i Peru

Samarbejdspartnere i Peru

Projekter i Peru

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for Unge Voksne

Sæsonspecifikke Projekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲