You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Nepal

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til hovedstaden, Kathmandu. Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad eller Prince Hotel – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Efter din ankomst kører vi dig hen til Prince Hotel. Her kan du slappe af og få lidt at spise.

Frivillige bor hos lokale værtsfamilier. Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Nogle familier har plads til to frivillige imens et par familier kan have helt op til 12 frivillige boende, og tilbyder dermed en mere hostel-lignende oplevelse. Nogle familier bor i Kathmandu imens andre familier bor i den noget mere landlige Kathmandudal.

Mødet med dine nye omgivelser

Samme dag eller dagen efter tager vi dig med op introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Alt afhængigt af tidspunktet besøger vi dit projekt for at præsentere dig for dine nye kollegaer. Ellers venter vi til næste morgen. På projektet arrangerer vi dit arbejdsskema og besvarer eventuelle spørgsmål fra dig eller din vejleder på projektet.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport (bus). Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej. Bemærk venligst at du selv dækker udgiften til offentlig transport. Dette burde ikke være mere end 8 kr. om dagen.

Maden i Nepal byder på stor variation, men den mest populære ret er dhal bhat som består af ris i en linsesuppe. Nepal er perfekt for vegetarer. Nepal kan også byde på mere vestlige retter, så du kan fint få dækket dit behov pizza, tacos, sukiyaki, thai chokolade, kinesiske skumfiduser, løg og minestronesuppe, borscht, quiche, og soya burgere. Der er også et væld af desserter til den søde tand, så glæd dig.

Når du er frivillig på Natur & Miljøprojektet

Frivillige på Natur & Miljøprojektet bedes flyve til Kathmandu. Her vil du blive hentet i lufthavnen og derefter indkvarteret på et hotel for en enkelt nat.

Dagen efter bliver du fulgt til Pokhara, hvor du vil have en overnatning. Næste morgen vil du få en introduktion til området inden du tager ud på en 3,5 timers tur til en jeepstation hvorfra du vil gå en times tid til du når projektet i Ghanddruk.

Ankommer du tid Kathmandu tidlige om morgenen, er det en mulighed at flyve til Pokhara og dermed undgå en overnatning i Kathmandu.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲