You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Sygepleje i Nepal

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Kathmandu og Chitwan
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede sygeplejersker og få værdifuld erfaring inden for sygepleje
  • Praktiksted: Hospitaler og genoptræningscentre for handicappede børn
  • Krav: Du skal være sygeplejestuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

På dette praktikophold inden for sygepleje i Nepal kan du se frem til at lære en masse om hvordan sygepleje praktiseres i et fattigt udviklingsland i Asien.

Vi samarbejder med hospitaler og genoptræningscentre for handicappede børn i Kathmandu og Chitwan.

På hospitalerne vil du udelukkende observere, idet du ikke har licens til at arbejde som sygeplejerske i Nepal. Du kan hjælpe til på outreaches, som arrangeres af vores lokale personale, og her er du med til sundhedsfremmende aktiviteter, f.eks. en hygiejnekampagne.

På centre for handicappede børn støtter du det lokale personale i at behandle børn og unge med spastisk lammelse, rygskader, og andre fysiske handicap.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Frivillige på projekt inden for sygepleje i Nepal

Du arbejder sammen med uddannede sygeplejersker på hospitalet eller klinikken. Dit praktiksted afhænger af, om du har særlige ønsker til praktiksted eller fokusområde.

Du skal forvente at se anderledes diagnoser og sygdomstilfælde i Nepal end hvad vi sædvanligvis kender i Danmark. Du vil få en vejleder på dit praktiksted, som du kan sparre med, og så vil du selvfølgelig få god støtte fra din lokale koordinator fra Projects Abroad.

Projects Abroad arrangerer også workshops og seminarer hver måned, hvor du kan lære mere om sundhedssystemet i Nepal.

Vi har været med til at istandgøre en død og ritualerne omkring dette, vi har været med til stuegang på nepalesisk, vi har holdt en hårdt såret mand i hånden, vi har set operationer, vaccinationsprojekter og prøvet, ikke altid med held, at tale med patienterne om deres oplevelser.
Betina, studerende

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Nepal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲