You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for 50+

Oversigt

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Nepal

Forår
2 uger
  • Søndag 04. februar 2018 - Lørdag 17. februar 2018
  • Søndag 25. marts 2018 - Lørdag 07. april 2018
  • Søndag 27. maj 2018 - Lørdag 09. juni 2018
Efterår
2 uger
  • Søndag 28. oktober 2018 - Lørdag 10. november 2018

Er du også betaget af Nepals smukke bjerge? Og har du to uger som du gerne vil tilbringe i selskab med jævnaldrende frivillige, som ligesom dig har værdifuld livserfaring at bidrage med som ulandsfrivillig, så er vores gruppeprojekt i Nepal helt oplagt.

Et barn leger med en Projects Abroad frivillig på en skole i Nepal.

Du skal ikke være fyldt 50 år for komme med, men du skal være interesseret i at arbejde sammen med en gruppe af ligesindede og nogenlunde jævnaldrende frivillige. Sammen hjælper I til på lokale skoler og dagcentre.

Projektet har et fastlagt program, som sikrer et værdifuldt udbytte af din indsats. Du vil således hjælpe til med forskellige undervisningsaktiviteter for børnene såvel som mere praktiske opgaver som at forbedre de fysiske rammer.

I løbet af projektet vil du også tage med på outreach i lokalsamfundet for at hjælpe børn fra fattige kår med at få et tiltrængt tandsyn. Der vil også være mulighed for at besøge et center for fejlernærede børn og unge såvel som et HIV/AIDS-center.

I Nepal vil du og de andre frivillige fra din gruppe på et hotel. Vores lokale personale sørger for, at I om aftenen og i weekenderne får spændende, kulturelle oplevelser, idet de arrangerer forskellige udflugter. Herudover sørger vores lokalpersonale for at arrangere transport til og fra dit projekt dagligt. 

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲