You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Nepal

Oversigt
  • Lokation: Kathmandu, Chitwan, landsbyer nær Pokhara (Natur & Miljø)
  • Projekt Længde: Fra to uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier, hoteller og familiedrevet hostel

Klik her for at vælge projekt

Map of Nepal Frivilligt arbejde i Nepal

Nepals landskaber er simpelthen fuldstændig overvældende med de enorme Himalayabjerge ragende op bag ved smukke ørkener og vidtstrakte sletter. Diversiteten er overraskende varieret for så lille et land; eksotisk dyreliv udfolder sig i junglen, samtidig med at landet har nogle af de bedste bjergtreks i verden.

Du vil opleve fascinerende templer, helligdomme og skulpturer, og frivilligt arbejde i Nepal er det perfekte udgangspunkt for en rejse rundt i det smukke land.

Vores projekter med frivilligt arbejde i Nepal er tilgængelige for alle, hvad enten du tager et sabbatår, en anderledes sommerferie, praktikophold, en pause fra karrieren eller en fælles rejse med familien.

Projects Abroad i Nepal

På hvert af vores projekter kan du komme i kontakt med vores venlige personale i Nepal. Herudover kan du mødes med vores lokalpersonale i Kathmandu, som opholder sig på Kathmandu Prince Hotel. Gadebilledet byder på mænd i smarte jakkesæt, omvandrende køer, og almindelige nepalesere, og du ser moderne bygninger tårner sig op over snørklede, gamle gader.

Vi har også projekter lige uden for byen, i den landlige idyl i Kathmandudalen og i Chitwan. Vores naturbevaringsprojekt foregår i Ghanddruk.

Det var en kæmpe oplevelse for mig at have mine to børn med på denne rejse. Turen har givet os en masse at snakke videre om efter vi er kommet hjem til Danmark, og vi oplever ofte, at vi refererer til forskellige situationer, vi oplevede sammen i Nepal.
Familien Cox, frivillig famillie

Oplev mere!

Frivilligt arbejde i Nepal

Når du er færdig med dit frivillige arbejde i Nepal, er der exceptionelle muligheder for klatring og waterrafting, såvel som bjergbestigning og trekking. Mere rolige aktiviteter inkluderer trekking i Chitwan-nationalparken og afslapning ved den smukke bjergsø, Pokhara.

De mange nepalesiske festivaler er også hyggelige og livlige begivenheder, du ikke bør gå glip af. Vi har altid mange frivillige i Nepal, som uanset om du rejser på egen hånd eller sammen med en ven, vil du helt sikkert møde en masse nye mennesker.

Projekter i Nepal

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for 19+

Gruppeprojekter for 50+ i Nepal

Sæsonspecifikke Projekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲