You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Myanmar

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Lokation: Dala og Yangon
  • Projekt Længde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Fælleshus og mindre hotel

Klik her for at vælge projekt

Map of Nepal Lokal indbygger i Myanmar

Myanmar er en af vores nyeste destinationer og byder på en smag af det autentiske Asien. Landet i Sydøstasien blev åbnet for turister i 2011, og er endnu ikke overrendt af besøgende fra hele verden. Myanmar er ved at komme på fode efter at have holdt sig uden for verdenssamfundet i årevis. 

Vi har projekter i Myanmar for enhver frivillig! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Myanmar

Vi har base i Dala, som ligger knap en time fra hovedstaden, Yangon. I Dala bor frivillige sammen i et fælleshus eller på et lille hotel, og kan nemt udforske byen til fods eller på cykel og besøge lokale markeder.

Selvom Dala ligger relativt tæt på Yangon, er byen stadig af landlig karakter og udviklingsmæssigt bagud. Der er f.eks. ikke en bro over Yangon floden, så Dala og Yangon er ikke forbundne.

Vi forventer at se Myanmar udvikle sig i en positiv retning de kommende år efterhånden som det internationale investerer i landet. De lokale indbyggere er venlige og optimistiske om fremtiden, især nu hvor der er åbnet om for verden udenfor. Ikke desto mindre er fattigdommen massiv efter flere år med militært styre og internationale sanktioner.

Der er stadig lang vej for Myanmar, også i forhold til resten af regionen. Uddannelse, infrastruktur og offentlige institutioner har lidt under isolationen fra omverdenen. Det er her at du som frivillig kan være med til at mindske forskellen på hvad lokalsamfundet har brug for og hvad myndighederne kan tilbyde.

Udforsk Myanmar

Myanmar er det næststørste land i Sydøstasien og grænser op til Thailand, Kina, Indien og Bangladesh. Den sydlige kystlinje går ud til Andamanhavet, og ligesom naboerne har Myanman smukke egne og tropiske øer at udforske.

Myanmar byder på et smukt scenarie og spændende stedet, og du får her en god idé om hvordan Sydøstasien så ud før turisterne for alvor rykkede ind. Du kan besøge buddisttempler, vandre på naturstier og se flydende landsbyer. Der er masser af eventyr som venter!

Projekter i Myanmar

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲