You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Mongoliet

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Ulan Bator
  • Projekttype: Skoler, børnehaver og gymnasier
  • Rolle: At undervise elever i engelsk og andre fag
  • Aldersgruppe: 6-25 år
  • Antal: 25-40 elever pr. klasse
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Projektlængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Mongoliet ligger mellem Kina og Rusland i Asien, og havde i mange år kommunistisk styre. I 1990’erne blev der indført et flerpartisystem og afholdt frie valg. Siden da har Mongoliet taget store skridt mod en mere fri og liberalistisk økonomi.

Vores undervisningsprojekter foregår i børnehaver, på skoler og gymnasier i hovedstaden, Ulan Bator, som stadig bærer tydelige præg af at have været hovedstad i et kommunistland.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Du bør ikke forvente, at eleverne taler meget engelsk, og du kan derfor overveje at supplere dit projekt med et sprogkursus i mongolsk.

Din rolle på projektet

Du vil arbejde i en børnehave, på en skole eller på et gymnasium. Her underviser du børn og unge i engelsk, og du arbejder hovedsagligt som hjælpelærer for en lokal lærer.

Frivillig underviser lokal pige

Vi samarbejder også med en skole for handicappede voksne samt en sprogskole for offentligt ansatte og fuldtidsansatte. Disse projekter er ikke fuldtid, og du kan derfor supplere dit projekt med timer her også.

Du kan forvente at underviser elever i alderen 6-25 år.

Din rolle som frivillig er hovedsagligt at hjælpe det lokale personale med undervisningen. Selvom engelskundervisning er det egentlige formål vil du hurtigt opdage, at de lokale er oprigtigt nysgerrige og interesserede i at høre om den vestlige verden.

Vi afholder regelmæssige workshops hvor du og andre frivillige kan mødes og diskutere arbejdet på jeres projekter og opnå en bedre forståelse for den lokale kultur.

Der er skoleferie i juli og august, så i denne periode arrangerer vi sommerskole for eleverne. Du og de andre frivillige planlægger og afholder aktiviteterne for eleverne, så I har frie hænder til kreative input.

Mongolia Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲