You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Mongoliet

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til hovedstaden, Ulaanbaataar. Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Efter din ankomst kører vi dig hen til værtsfamilie, hvor du kan pakke ud og slappe lidt af.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Efter en god nattesøvn og en gang mad, tager vi dig med op introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Alt afhængigt af tidspunktet besøger vi dit projekt for at præsentere dig for dine nye kollegaer. Ellers venter vi til næste morgen. På projektet arrangerer vi dit arbejdsskema og besvarer eventuelle spørgsmål fra dig eller din vejleder på projektet.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport (bus eller taxa). Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Den mongolske befolkning er meget glad for kød, og spiser især oksekød og fårekød i dumplings. Dertil spiser de ris og grønsager såsom kartofler, gulerødder, kål, og løg. Gryderetter er også meget populære.

Når du får lyst til at smage noget andet, byder Ulaanbaataar på italienske, indiske og thai restauranter. Der er også meget at finde inden for det kinesiske eller koreanske køkken. Mongoliet er også muligt for vegetarer – du skal bare være klar til at forklare dit fravalg af kød…

En enkelt advarsel: Karaoke er kæmpestort i Mongoliet og en populær fællesaktivitet for de frivillige er altid et besøg på den lokale karaokebar. Det skal simpelthen prøves!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲