You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Mongoliet

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Ulan Bator
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære om faget igennem observation og dialog
  • PROJEKTTYPE: Hospital, klinik, traditionel medicin, outreaches
  • kRav: Du skal være mindst 18 år
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivilligt arbejde på projekt inden for Medicin & Sundhed i Mongoliet er en oplevelse der bestemt vil udvide din horisont. Vi samarbejder med klinikker, mindre sygehuse og større hospitaler i hovedstaden, Ulan Bator.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Mongoliet.

Er du allerede uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du bør ikke forvente, at patienterne taler engelsk, og du kan derfor overveje at supplere dit projekt med et sprogkursus i mongolsk.

Din rolle på projektet

Det er ikke tilladt for frivillige at behandle patienter, så derfor skal du forvente at lære igennem observation og dialog uanset om du arbejder på klinik eller hospital.  Vi opfordrer derfor frivillige til at stille masser af spørgsmål og vise initiativ, idet du så kan assistere de lokale læger.

Du kan f.eks. hjælpe med at gøre instrumenter og udstyr klar til operation, at køre patienter til operation, observere selve operationen og hjælpe til med den efterfølgende opfølgning.

Projects Abroad arrangerer jævnligt workshops for alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed i Mongoliet, hvor du får en bedre forståelse for Mongoliets sundhedssystem. Her kan du også lære om traditionel medicin og mindre komplekse procedurer, f.eks. at måle blodtryk.

Vi arrangerer ligeledes outreaches hvor vi tager ud i lokalsamfundet for at lave gratis, sundhedsfremmende arbejde. Det kan f.eks. være sundhedstjek i et lokalsamfund eller en hygiejnekampagne på et hospital. Vi deler også tæpper og mad ud til lokale familier ligesom at vi hjælper med at drive et suppekøkken.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Mongolia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲