You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Business i Mongoliet

Oversigt
  • Placering: Ulan Bator
  • Rolle: At arbejde som praktikant for en virksomhed i en udviklingsøkonomi
  • Forretningsområder: Forretningsadministration, revision, ledelse, finans, marketing, virksomhedsrådgivning, landbrugsøkonomi, markedsresearch, byggeri og IT
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Siden den demokratiske revolution i 1990 er Mongoliets hovedstad, Ulan Bator, blevet en af Centralasiens hurtigst voksende hovedstæder, og byen kan nu tilbyde mange muligheder for vækst.

Mongoliets største erhverv er inden for minedrift, landbrug og kashmir. Kina, Rusland, USA og Canada er nogle af Mongoliets største handelspartnere, og mere end 70 lande har allerede investeret i landet. Mongoliet satser på at øge samhandel med nabolandene og udbygge turistindustrien.

Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Du bør ikke forvente, at indbyggerne taler godt engelsk, og du kan derfor overveje at supplere dit projekt med et sprogkursus i mongolsk.

Din rolle som praktikant

Vi samarbejder med virksomheder fra forskellige brancher som tager godt imod frivillige der er ude efter erhvervserfaring i et udviklingsland. Du vil på dette projekt få et fascinerende indblik i et lille men spirende forretningsmiljø.Frivillig på businessprojekt i Mongoliet

Dine arbejdsopgaver vil afhænge af din arbejdsplads, og du kan for eksempel arbejde i en lille eller mellemstor virksomhed, hvor kunderne ofte er virksomheder fra naboerne, Rusland eller Kina.

Du bliver involveret i de daglige aktiviteter som kan være alt lige fra kundekontakt til samarbejde med business support teams, research af mulige projekter, sammensætning af porteføljer, mødedeltagelse og meget mere.

Dine kollegaer vil betragte en engelsktalende kollega som et aktiv idet de således selv får mulighed for at øve deres engelskkundskaber. Du kan derfor forvente at skulle give en smule uformel undervisning eller at læse korrektur på engelske tekster. Du kan også forvente en middagsinvitation eller to fra dine kollegaer.

Vi forventer at du er punktlig, professionel og parat til at yde en indsats. Du kan forvente en arbejdsuge på 35 timer, som løber mandag til fredag.

I et udviklingsland som Mongoliet kan man omsætte teori til praksis, og du kan bruge teorien fra universitetet. Det er enormt belønnende, at din viden og hjælp er værdsat.
Stefani, frivillig

Støtte fra start til slut

Vi sørger selvfølgelig for at du har en koordinator fra Projects Abroad, som hjælper dig i gang med arbejdet. På den første arbejdsdag vil du møde din vejleder fra selve projektet, som vil være din faste kontakt på projektet.

Mongoliet er særdeles anderledes end Danmark, så glæd dig til at blive udfordret på både det faglige og personlige plan. Vær nysgerrig, tålmodig og åbensindet i dine nye omgivelser.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲