You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Falkeprojekt i Mexico

Oversigt
  • Placering: Guadalajara
  • Projekttype: Redningscenter
  • Rolle: At hjælpe med rehabilitering af falke
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig falkeprojekt i Mexico

Mexico byder på stor diversitet i både naturen og i dyreriget. Landet har f.eks. 38 forskellige rovfuglearter, og på grund af den store bestand, ser man dem ofte i byområderne.

Dette betyder til gengæld også, at mange fugle skades eller dør som følge af kampen for overlevelse i et miljø for mennesker. Det kan f.eks. være ved påkørsel af køretøjer eller ved at de bygger rede i beboelsesejendomme.

Mange rovfugle bliver også indfanget med henblik på salg, enten som led i illegal handel med vilde dyr eller som kæledyr.

Tilskadekomne fugle og fugle som er blevet reddet fra illegale handlere kommer til et redningscenter i Guadalajara, hvor de kan rehabiliteres.

På dette projekt hjælper vi rovfugle, og især falke, med at vende tilbage til deres naturlige habitat. Der er brug for frivillige til arbejde med fuglene hver dag og forberede dem på eventuel genudsættelse.

Alle frivillige er velkomne på dette projekt. Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du hjælpe med at gøre indsats for dyrelivet.

Din rolle på projektet

På falkeprojektet får du en unik mulighed for at arbejde med rovfugle, og især falke, og du lærer hvordan man træner og rehabiliterer rovfugle.

Man bruger en række forskellige teknikker til at træne rovfugle og hjælpe dem med at nå fordums styrke. Dine arbejdsopgaver vil afhænge af hvor længe du arbejder på projektet.

Frivillige som deltager på projektet i en længere periode vil have mulighed for at træne den samme rovfugl under hele forløbet, og bliver således involveret i både rehabilitering og pasning af en falk.

Vi anbefaler især, at du deltager på projektet mellem oktober og maj, som er starten på flyveperioden for falke. Her lærer vi falkene at flyve i omgivelser, hvor de selv kan finde mad.

Fra april til september fokuserer vi på at styrke fuglene, så de er i bedst mulig fysisk form til at klare sig selv i naturen igen, når de genudsættes i oktober til maj.

Falkeprojektet er en spændende udfordring for frivillige, som interesserer sig for rovfugle. Det kræver tålmodighed og vedholdenhed, men du vil kunne se resultater af dit store arbejde.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲