You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Mexico

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Guadalajara. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Skal du bo og arbejde i Guadalajara kører vi dig hjem til din værtsfamilie med det samme.

Skal du bo og arbejde i Guzman eller Tecoman og ankommer du sent om aftenen, vil du have en overnatning hos en lokal værtsfamilie i Guadalajara inden vi dagen efter følger dig videre til Guzman eller Tecoman

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Dagen efter henter vi dig hos din værtsfamilie og giver dig en introduktion til dine nye omgivelser. Ankommer du i en weekend, vil introduktionsturen foregå om mandagen.

På din introduktionstur får du en velkomstpakke bestående af blandt andet informationsmateriale og et kort over dit nærområde.

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Samme dag eller næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. Her møder du din vejleder på projektet, og vi arrangerer et arbejdsskema til dig. Du vil typisk starte på dit arbejde den efterfølgende dag.

De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men nogle frivillige foretrækker at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag. Oftest kører frivillige med bus til og fra arbejde, hvis der er for langt at gå.

Det er en god idé at kunne tale lidt spanske gloser inden du rejser til Mexico. Det er ikke et krav for at arbejde på projekterne, men det er klart en fordel. Det åbner nogle døre for dig hos lokalbefolkningen, og det vil lette kommunikationen på projektet. Vi forlanger ikke at vores værtsfamilier taler flydende engelsk, så her vil lidt spanske gloser også være en fordel for dig.

Når du er frivillig på Natur & Miljøprojektet

Ankommer du i weekenden, vil du bo hos en lokal værtsfamilie i Guadalajara indtil mandag, hvor vi så vil følge dig til Tecoman. Der er ingen aktiviteter på projektet i weekenden

Det giver dig til gengæld en fin mulighed for at udforske Guadalajara lidt.

Du vil køre med bus til Tecoman, hvor vores personale henter dig og tager dig med ud til lejren. Her mødes du med de andre frivillige, og du får mulighed for at pakke ud og slappe af.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲