You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Odontologi i Mexico

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Guadalajara
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for odontologi
  • Praktiksted: Hospital
  • Krav: Du skal være odontologistuderende samt kunne tale mindst et basalt spansk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på medicinsk projekt i Mexico inden for odontologi

På et praktikophold inden for odontologi i Mexico arbejder du sammen med dygtige tandlæger på hospitaler i Guadalajara. Hospitalerne har gode faciliteter og standarder.   

Vi hjælper dig med papirarbejdet og dokumentationskrav fra dit studie, og du behøver ikke at tilmelde dig før der ligger en færdig praktikaftale klar til underskrift. Ved at tage i praktik i udlandet med Projects Abroad kan du forvente støtte og kompetent rådgivning fra første kontakt og til du er hjemme igen.

Din rolle som praktikant

Frivillig og lokal tandlæge behandler lokal dreng i Mexico

Vi samarbejder hovedsagligt med et hospital som har en travl tandklinik. Her er mange patienter hver dga, så du kan se frem til et lærerigt praktikophold hvor du lærer igennem observation og dialog.

På dette praktikophold i Mexico er det vigtigt, at du taler lidt spansk på forhånd. Du kan med fordel supplere dit praktikophold med et skræddersyet spanskkursus.

Du vil få en koordinator fra Projects Abroad såvel som en praktikvejleder på selve hospitalet, så du vil have god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲