You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Fysioterapi i Mexico

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Guadalajara
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for fysioterapi
  • Praktiksted: Hospital og skole for handicappede børn
  • Krav: Du skal være fysioterapistuderende samt kunne tale mindst et basalt spansk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

På vores praktikophold inden for fysioterapi i Mexico bor og arbejder du i Guadalajara. Vi samarbejder med et hospital samt en skole for handicappede børn.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Frivillig i MExico med patient

Du arbejder sammen med uddannede, kvalificerede medarbejdere på dit praktiksted. På hospitalet arbejder du med patienter med forskellige behov. Nogle patienter har brug for genoptræning efter en ulykker, og andre patienter har behov for hjælp efter f.eks. et slagtilfælde.

På skolen for handicappede børn arbejder du med den enkelte elev som har behov for 1-1-støtte til at styrke deres motorik og dermed deres livskvalitet.

Du skal forvente hovedsagligt at lære igennem observation og dialog, og det er op til de lokale fysioterapeuter at vurdere om og i så fald hvilke praktiske opgaver, du kan få.

På dit praktiksted får du en uddannet fysioterapeut som vejleder og sparringspartner. Vores lokale personale vil ligeledes give dig den bedst mulig støtte under hele dit praktikforløb.

For at du kan få mest muligt ud af disse projekter, kræver vi, at du har et middelspansk niveau. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

De erfaringer jeg har fået derfra er helt sikkert noget jeg kan bruge fremover, også i forbindelse med min drømmeuddannelse som sygeplejerske. På skolen lærte jeg meget basal pleje og assistance af handicappede. Desuden har jeg fået en bedre forståelse af patientpleje, så det er helt sikkert ikke nogen oplevelse jeg vil være foruden.
Amanda, frivillig

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲