You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for Unge Voksne (18-25 år)

Oversigt
Projektoversigt

Naturbevaring i Mexico

Afventer bekræftelse!

  • PLACERING: Cuyutlan 
  • PROJEKTTYPE: Skildpaddecenter, krokodillecenter, lagune
  • Rolle: At lære om og hjælpe til med at beskytte truede havskildpadder
  • INDKVARTERING: Delelejlighed
  • Krav: Du skal være mindst 18 år

Grupperejse for 19+ år på skildpaddeprojekt i Mexico

På dette gruppeprojekt for 18-25 årige arbejder du sammen med en gruppe af jævnaldrende frivillige fra hele verden på vores Natur & Miljøprojekt i Mexico.

Her er fokus især på at beskytte udrydningstruede havskildpadder. Projects Abroad samarbejder med de lokale myndigheder om at beskytte et stykke kystlinje for at beskytte bestanden af skildpadder.

Den største trussel i vores område er, at krybskytter stjæler uudklækkede æg, og vi arbejder så for at beskytte æggene, så flest muligt af dem udklækkes til skildpadder. Jo flere æg og dermed kommende skildpadder vi redder, jo flere kan vi genudsætte i naturen og derved styrke bestanden.

Projektet foregår på et skildpaddecenter tæt på kysten. Her hjælper du til med forskellige aktiviteter som har direkte effekt for skildpadderne, f.eks. at hjælpe med at indsamle æg fra stranden, at flytte æg til beskyttede udklækningssteder, monitorering og genudsætning af nyudklækkede skildpadder.

Du vil også hjælpe med andre praktiske opgaver på skildpaddecentret, f.eks. at se til de skildpadder og leguaner som er på centret. Du vil også hjælpe til med at beskytte de vigtige mangrover i området.

På dette projekt vil du og din gruppe også hjælpe til på et lokalt krokodillecenter samt i en lagune. På krokodillecentret hjælper I til med rengøring og vedligeholdelse samt registrering af biometriske data. I lagunen hjælper I med monitorering af dyrelivet og biodiversiteten. De indsamlede data og observationer indgår i langsigtede strategier for området.

Du og din gruppe vil bo sammen i et fælleshus tæt på stranden, hvor I har adgang til basale faciliteter. Her kan du slappe af med de andre frivillige, når I har fri fra arbejde. I har fri i weekenden, hvor I kan besøge Jalisco og se mere af Mexicos smukke omgivelser.

Hvad er Gruppeprojekter for Unge Voksne?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲