You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Business i Mexico

Oversigt
  • Placering: Guadalajara
  • Rolle: At arbejde som praktikant i en konsulentvirksomhed
  • Forretningsområder: Marketing, branding, krisekommunikation og virksomhedskommunikation
  • Krav: Du skal være mindst 17 år og tale et middelgodt spansk
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

På vores Businessprojekt i Guadalajara arbejder du som praktikant for en konsulentvirksomhed, som har specialiseret sig i marketing, branding, virksomhedskommunikation og krisekommunikation. Virksomheden rådgiver private virksomheder, NGO'er og forskellige offentlige instanser.

Frivillig med værtsfamilie i Mexico

Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Du skal blot være fyldt 17 år og kunne tale et middelgodt spansk. Du kan styrke dine kompetencer med et skræddersyet spanskkursus sideløbende med dit projekt.

Har du en særlig interesse i at arbejde med NGO'er, kan du også overveje at bruge dine kompetencer på vores projekter inden for International Udvikling i Mexico.

Din rolle som praktikant

Lokalt marked i Guadalajara i Mexico

Dine arbejdsopgaver vil blive bestemt ud fra dit erfarings- og uddannelsesniveau. Du arbejder altid sammen med en lokal konsulent fra virksomheden.

Du har stor indflydelse på din arbejdsdag, idet du i høj grad selv er med til at beslutte hvilke af virksomhedens kudner du vil arbejde sammen med. Har du f.eks. en særlig interesse i at arbejde med NGO'er, er dette bestemt en mulighed.

Det kan også være, at du gerne vil arbejde med krisekommuikation, og så vil vi så vidt muligt tilrettelægge dine arbejdsopgaver efter dette. Jo mere vi ved om dine ønsker og præferencer, jo bedre kan vi tilrettelægge dit projekt, så giv os gerne besked.

Du vil have mulighed for at deltage i det daglige arbejde sammen med lokale konsulenter, så byd gerne ind med hvad du kan. Din fleksibilitet og initiativ vil blive påskønnet.

Vi forventer at du er punktlig, professionel og parat til at yde en indsats. Du kan forvente en arbejdsuge på 35 timer, som løber mandag til fredag.

Støtte fra start til slut

Vi sørger selvfølgelig for at du har en koordinator fra Projects Abroad, som hjælper dig i gang med arbejdet. På den første arbejdsdag vil du møde din vejleder fra selve projektet, som vil være din faste kontakt på projektet.

Glæd dig til at blive udfordret på dette businessprojekt i skønne Mexico. Du arbejder i en markant anderledes kultur end hvad vi kender fra Danmark, så vær nysgerrig, tålmodig og åbensindet i dine nye omgivelser.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲