You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Mexico

Oversigt
  • Placering: Guadalajara og Cuyutlan
  • ProjektLængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier, delte bungalows på Natur & Miljøprojektet

Klik her for at vælge projekt

Mexico Templo Expiatorio-kirken og en flyvende ko i Guadalajara

Mexico er et af de mest fascinerende lande i Latinamerika takket været dets lange og spændende historie. Det er mødestedet for en masse forskellige kulturer, da det ligger mellem Nordamerika og Sydamerika og tæt på mange mindre lande såsom Guatemala, Nicaragua, El Salvador Honduras og Cuba. Påvirkningen fra amerikanske, spanske og oprindelige indianere er tydelig i dette moderne land, som er et bindeled mellem den industrialiserede verden og udviklingslandene.

Projects Abroad i Mexico

Selvom Mexico på mange områder er et industrialiseret land og har en relativt veluddannet befolkning er der desværre stadig mange mennesker som er helt afkoblet fra udviklingen. Projects Abroad har base i storbyen, Guadalajara, og vores kontor ligger i et populært og kunstnerisk kvarter tæt på centrum.

Vi har også nogle projekter i Ciudad Guzman som er en mindre by end Guadalajara. Ciudad Guzman ligger i skyggen af den store Colima vulkan. Som frivillig har du dermed mulighed for at arbejde i en pulserende storby eller i en mindre mexicansk by. Begge muligheder vil udfordre dig på hver sin vis.

Oplev mere!

Æsel i Guadalajaras gader

Guadalajaras omtales kærligt som den mest mexicanske af de større byer. Sombreroer, mariachi musik, tequila og rodeoryttere stammer alle fra Guadalajara. 

Der er rigeligt at give sig til i fritiden. Du bør opleve en fodboldfiesta og dernæst spise et stort måltid tortas ahogadas, som er svinekødsruller med chilisovs - det bør alle turister i Mexico prøve! Du kan også danse i en af de mange salsaklubber eller besøge en lokal landsby sammen med de andre frivillige, hvor I hurtigt bliver byens stjerner. Alt er muligt i Mexico!

Der er også gode rejsemuligheder for alle frivillige, og Mexico har et godt transportnet af busser som kører i hele landet. Der er gode, billige og pæne hoteller i næsten alle mindre byer.

Da mine to eventyrsmåneder var gået, kunne jeg simpelthen ikke tage hjem. Jeg blev nødt til at blive længere.
Astrid, frivillig

Vil du på eventyr væk fra storbyen, kan du søge mod strande, bjerge og jungler. I Mexico er det nemt at stikke af fra de gængse turistruter, og du kan hurtigt se dig selv på vej op ad en ældgammel pyramide, på hvalsafari eller på et surfbræt på de mexicanske bølger.

Projekter i Mexico

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for Unge Voksne

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲