You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Fransk i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Frivilligt arbejde for unge i Marokko

  • Placering: Rabat
  • Projekttype: Daginstitutioner
  • Rolle: At hjælpe med sjove læringsaktiviteter for børn og at modtage franskundervisning
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

En lærer giver franskundervisning til frivillig i Rabat

Vil du gerne blive bedre til fransk, og drømmer du samtidig om at gøre en forskel for børn ved at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet? Så skal du med os til smukke Marokko, hvor du kombinerer franskundervisning med humanitært arbejde.

Selvom Marokko geografisk er tættere på Europa, har landet kulturelt, politisk og økonomisk mere tilfælles med de mellemøstlige lande. Det officielle sprog er arabisk, imens fransk er det næstmest udbredte sprog.

Gør hverdagen sjovere for marokkanske børn - og lær fransk

Når du vælger et ungdomsprojekt med fokus på sprog og humanitært arbejde i Marokko, går de to uger med 20 timers sprogundervisning i enten fransk eller arabisk, og med at arbejde på et af dagcentrene i byen Rabat. Her går tiden sammen med børnene, hvor I leger, spiller spil og laver basal undervisning - alt sammen i fællesskab med jævnaldrende frivillige, som kommer fra hele verden.

Du vil også have mulighed for at prøve kræfter med traditionelt marokkansk håndværk. Det marokkanske køkken er lækkert, og du kan være med hele vejen fra indkøb af råvarer på de lokale markeder til tilberedning til fællesspisning ved middagsbordet.

Bo med andre unge frivillige

Du bor hos værtsfamilie som taler arabisk eller fransk, og du kan se frem til en grundig introduktion til den marokkanske livsstil. Vores lokale personale er aldrig langt væk og står altid klar med støtte og gode råd, hvis du får brug for det.

I weekenden arrangerer personalet en tur for dig og dine nye venner, hvor du besøger nogle af Rabats mange historiske steder.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲