You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Projekttype: Skoler og sprogskoler
  • Rolle: At undervise elever i engelsk
  • Aldersgruppe: 6-20 år og voksne
  • Antal: 10-15 elever
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Kreativ undervisning med børn i Marokko

Engelsk er det tredje sprog i Marokkos uddannelsessystem, og prioriteres efter arabisk og fransk. Elever modtager engelskundervisning fra de er 10 år gamle. Med stadigt flere muligheder for at finde arbejde inden for turisme, erhverv og højere læreanstalter er marokkanerne ivrige efter at lære engelsk.

Marokkanerne hører jævnligt fransk i tv og radio, men de udsættes kun lidt for engelsk. Som engelsklærer på et undervisningsprojekt vil du derfor være efterspurgt.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, eller som voksenfrivillig.

Som ulandsfrivillig på vores projekter i Marokko anbefaler vi, at du kan tale en smule fransk eller arabisk. Du kan med fordel tage et sprogkursus før eller under dit projektophold for derved at styrke dine sprogkundskaber. Du kan også kaste dig ud i det lokale sprog, tamazight, og få en ultimativ lokal oplevelse.

Din rolle på projektet

Rabat er en oldgammel by, men er under hurtig modernisering, og behovet for kendskab til det engelske sprog øges i takt med den økonomiske udvikling. Det er muligt at arbejde frivilligt på forskellige skoler og elever fra forskellige baggrunde.

Frivillig underviser voksne i Marokko

Disse børn kommer fra familier der ikke har råd til at tilbyde deres børn engelskundervisning. Der er cirka 10-15 elever i hver klasse og du vil her få ansvaret for klassen, eventuelt sammen med en anden frivillig.

Hvis du har gode franskkundskaber vil det også være muligt for dig at undervise i fransk, som er det officielle sprog hos myndighederne og forretningslivet. Det er vigtigt for fattige børn fra marokkansk-arabiske familier også at få et kendskab til det franske sprog.

Det er også muligt at blive involveret i fritidsaktiviteter såsom engelskklubber og dramagrupper. Hver måned arrangerer vi en workshop for alle vores frivillige på undervisningsprojekter. Her kan du mødes med andre frivillige for at diskutere forskellige problemstillinger og udveksle erfaringer og idéer.

Du vil også få forskellige ressourcer som du kan bruge i dit daglige arbejde på dit undervisningsprojekt.

Morocco Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲