You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Marokko

Ankomst til destinationen

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Vi anbefaler at du flyver til Rabat eller Casablanca. Rabat er tættest på vores kontor, hvor det tager mindst en time fra Casablanca. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Sammen tager I derefter en taxa hen til din værtsfamilie som bor i Medinadistriktet inden for bymurene. Her får du mulighed får lige at pakke ud og slappe lidt af. Alle værtsfamilier bor i samme distrikt inden for de smukke gamle bymure.

De fleste værtsfamilier bor i traditionelle ”riads” som er marokkanske huse med en indre gårdhave og store lokaler. Du bor altså i ganske autentiske hjem. Værtsfamilierne taler arabisk eller fransk, men typisk kan et enkelt familiemedlem eller to tale lidt engelsk.

Mødet med dine nye omgivelser

Alt afhængigt af hvornår du ankommer til Rabat, får du din introduktionstur enten samme dag eller næste formiddag. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Hvis vi når din introduktionstur om formiddagen, følger vi dig hen til dit projekt om eftermiddagen. Ellers gør vi det næste morgen. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde.

Vores lokale kontor ligger i Agdaldistriktet, og er nemt at komme til med bus. Kontoret har masser af materialer som de frivillige kan bruge i deres arbejde.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲