You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Marokko

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat, nomadeprojekt nær Guelmim
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Marokko Den smukke hovedstad Rabat

Marokko har været hjem for mange forskellige folkeslag gennem tiderne, lige fra europæere og afrikanere til rejsende og migranter fra Østen. Eksponeringen af disse mange kulturer har produceret en rigdom af kunst, musik, gastronomi og arkitektur. 

Der er skrevet mange fabler om de labyrintlignende gadesystemer og de atmosfæriske udendørsmarkeder i de gamle bydele i de legendariske byer Fèz, Casablanca og Marrakech; byer, som i dag har lange boulevarder og moderne distrikter. Landet byder på smukke strande på både den atlantiske kyst og Middelhavskysten, mens de stenede Atlas-bjerge tårner op midt i landet.

Vi har projekter i Marokko for enhver frivillig! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Marokko

Frivillig på besøg i marrokansk hjem

Projects Abroad har kontor i Rabat, en gammel kejserlig by, som moderniseres med rivende hast, og som i dag er Marokkos politiske hovedstad. Vores frivillige bor hos lokale værtsfamilier og får dermed et grundigt indblik i marokkansk moderne kultur og dagligdag.

Der er færre turister i Rabat end i andre storbyer i Marokko, så du vil opdage at lokalbefolkningen er ivrig efter at lære dig at kende og udveksle betragtninger. Især er unge marokkanere begejstrede for at tale med unge fra Vesten.

Oplev mere i Marokko!

Frivilligt arbejde i Marokko

Marokko har kyst ud til både Middelhavet og Atlanterhavet, og mange af de større byer ligger ved kysten, såsom Casablanca, Agadir og Rabat. I byerne kan du finde labyrintlignede gader og livlige markeder side om side med moderne kvarterer og brede boulevarder. Uden for byerne kan du finde lokale landsbyer, hvor tiden nærmest har stået stille de sidste mange generationer.

Landet har mange ting at tilbyde dig i din fritid; alt fra den traditionsbundne underholdning med slangetæmmere, akrobater og historiefortællere til én af de mange muslimske festivaler.

I løbet af den første blev jeg fuldstændigt overvundet af alle de farverige indtryk, og det holdte aldrig op med at være interessant.
Louise, frivillig

Måske vil du begive dig ud i Sahara for at se synet af de fantastiske Tuareg-nomader med deres kameler og karakteristiske himmelblå dragter, eller måske vil du bare danse natten væk til lokal popmusik - en afsindig medrivende fusion af afrikanske, franske og arabiske lyde. Du kan dykke, tage på riverrafting, klatre, trekke, stå på snowboard eller ski eller måske bare slappe af ryggen af en kamel.

Projekter i Marokko

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲