You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Regnskovsprojekt i Madagaskar

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde på ungdomsprojekt

  • Placering: Andasibe
  • Projekttype: Research i regnskov
  • Rolle: At hjælpe med research af biodiversitet og dyreliv i regnskoven
  • Indkvartering: Gæstehus

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Naturprojekt i Madagaskar

Drømmer du om at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du gør en indsats for at bevare naturen? Så tag med os til smukke Madagaskar.

Madagaskar er den store ø til højre for Afrika og er kendt for sit helt unikke dyre- og planteliv. På Madagaskar finder du en af de højeste bestande af oprindelige arter i verden, og det er noget af en bedrift, når man tænker på, hvor nemt og hurtigt arter kan transporteres over hele verden i dag.

Vær med til at redde dyr og planter

I dag er Madagaskars smukke natur og i særdeleshed regnskoven voldsomt truet, idet der hver dag fældes træer til brug til tømmer og for at rydde plads til landbrug, som lokalbefolkningen har brug for.

Du vil som ung frivillig på projektet med Naturbevaring arbejde sammen med en gruppe af jævnaldrende frivillige fra hele verden. Under kyndig vejledning fra vores lokale personale på projektet vil du indsamle data til rapporter om biodiversitet og miljøpåvirkning. Du vil også observere det lokale dyreliv og hjælpe til med at plante ny regnskov.

Ungdomsprojektet er en unik mulighed for at arbejde med naturbeskyttelse i Madagaskar, og du vil samtidigt få en masse kulturelle oplevelser sammen med dine nye venner.

Bo med andre unge frivillige

Du og din gruppe af jævnaldrende frivillige bor sammen i et Gæstehus. Vores lokale personale er altid sammen med jer, så I er i trygge hænder.

I fritiden arrangerer vores personale desuden forskellige sociale aktiviteter, så du oplever mest muligt i løbet af dine to fantastiske uger i Madagaskar.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲