You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Madagaskar

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Madagaskar

  • Placering: Andasibe
  • Projekttype: Sommerlejr
  • Rolle: At lave sjove læringsaktiviteter med børnene og hjælpe til med forbedringer af bygningerne
  • Indkvartering: Gæstehus

To små piger leger uden for deres hus i Madagaskar

Vores Ungdomsprojekter er for unge mellem 15 og 18 år.

Vores ungdomsprojekt inden for Humanitært arbejde & Lokalsamfund giver dig en enestående mulighed for at opleve en unik livstil på Madagaskar og arbejde sammen med jævnaldrende frivillige med samme idéer og målsætninger om at bidrage til at gøre en positiv forskel i lokalsamfundet.

Giv Madagaskars børn en sjovere ferie

Dette ungdomsprojekt finder sted i løbet af skolernes ferie i Madagaskar, og i den forbindelse vil du deltage i at arrangere en sommercamp for skolens lokale børn. Arbejdet som ung frivillig vil involvere organisering og planlægning af sjove og lærerige aktiviteter, kreative aktiviteter, spil og sportsdage.

Herudover vil du som ungdomsfrivillig deltage i renoveringsarbejde i lokalsamfundet, som bl.a. vil bestå af maling af vægge på lokale bygninger og lærerige malerier på vægge i skoler, bygge en legeplads og anlægge en køkkenhave i lokalsamfundet - altsammen i fællesskab med dine medfrivillige fra hele verden.

Bo med andre unge frivillige

Mens du arbejder på dit projekt, vil du bo i et gæstehus, som er familiedrevet. Familien bor på ejendommen, hvilket er en oplagt mulighed for at få et dybere indblik i kulturen, du befinder dig i, og lære mere om dit værtsland. Vores lokale personale er aldrig langt væk og står klar med vejledning og støtte døgnet rundt, hvis du får brug for det.

Projects Abroad vil stå for forskellige sociale og kulturelle arrangementer, du som frivillig kan deltage i, når du har fri sammen med dine nye venner. Dette kan f.eks. være spilaftenener, et besøg til nationalparken, skovture eller danselektioner.

Herudover arrangerer vi spændende udflugter til Lake Rasoabe, hvor du vil få mulighed for at tage en bådtur på søen eller opleve de vidunderlige strande.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲