You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Madagaskar

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Andasibe
  • projekttype Skoler
  • Rolle: At undervise børn i engelsk og andre fag
  • Aldersgruppe 6-17 år
  • Antal: 20-40
  • Indkvartering: Gæstehus
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

At arbejde som frivillig underviser i Madagaskar er en fantastisk måde at få praktisk erfaring på, samtidig med at du giver noget tilbage til lokalsamfundet, du bor i. Du behøver ikke at have tidligere erfaring eller formel uddannelse. Dit arbejde vil du have en positiv indvirkning på de børn, du underviser, uanset om du har et sabbatår, pause fra karrieren eller blot ønsker en meningsfuld måde at bruge din ferie på.

Der bliver undervist engelsk og fransk i Madagaskar

Der er behov for frivillige til at give børn og unge støtte og sparing, forbedre deres læsefærdigheder og give dem de kvalifikationer, de har brug for at kunne klare sig på arbejdsmarkedet i fremtiden.

Du er velkommen på et undervisningsprojekt uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

De officielle sprog i Madagaskar er fransk og malagasy, så din hovedopgave som lærer i engelsk eller fransk vil være at forbedre deres evner til at læse og skrive. Du vil også kunne undervise i en række andre fag.

Din rolle på projektet

Vores frivillige arbejder i grundskolen og på videregående skoler i Andasibe. Din specifikke rolle i klasseværelset vil afhænge af den erfaring, du har og hvor tryg du føler dig i undervisningssituationer. Du kan arbejde som assistent for den lokale lærer, arbejde med mundtlig engelsk i små grupper eller du kan få ansvaret for dine helt egne undervisningstimer.

De lokale ansatte er også interesserede i frivillige, der kan undervise i andre fag og som kan organisere valgfrie aktiviteter. Afhængig af hvilke færdigheder og interesser du har, kan du undervise i blandt andet matematik, drama, musik og idræt. Du kan også komme til at lære børnene om grundlæggende hygienje. Giv os endelig besked om dine særlige interesseområder, når du ansøger.

Det er nemlig disse talenter og færdigheder, du bringer med til Madagaskar, der kan inspirere børn og unge til at tænke anderledes og måske mere kreativt. Kreative tiltag som sanglege og fysisk aktivitet er en god måde at få børn til at engagere sig på en anden måde i undervisningen.

Der er skommerferie fra starten af juli til slutningen af september, hvor du i stedet hjælper til på sommerskole for elever med brug for ekstra hjælp. Her får svage elever ekstra hjælp og støtte, så de kan nå at indhente deres klassekammerater inden skolestart.

På sommerskolen underviser du i engelsk, fransk, matematisk, fysik og geografi. Undervisningen foregår altid om formiddagen. Om eftermiddagen fokuserer I på idræt, sport og spil. En gang om ugen tager I børnene med i skoven for at undervise om miljø.

Madagascar Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲