You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vinterprojekt i Madagaskar

Oversigt

Afventer bekræftelse!

Humanitært arbejde & Naturbevaring

  • Placering: Andasibe
  • Projekttype: Børnehave
  • Rolle: At undervise børn og hjælpe med naturbeskyttelse i regnskoven
  • Indkvartering: Gæstehus

Gruppebillede af frivillige og lokale børn i Madagaskar

Vores Vinterprojekter inden for Humanitært arbejde & Naturbevaring i Madagaskar varer i 2 uger henover jul og nytår. Frivillige uanset alder er velkomne til at deltage i projektet og arbejde på at gøre en forskel for lokalsamfundet.

Som frivillig vil du komme til at bo i byen Andasibe, hvor din dag vil være fordelt mellem aktiviteter inden for henholdsvis humanitært arbejde og natur og miljø.

Aktiviteter vil bl.a. bestå af at give en hjælpende hånd i en børnehave, der er drevet af Projects Abroad. Denne børnehave er for børn, der ikke har mulighed for at gå i skole. Frivillige vil også komme til at hjælpe til på den lokale folkeskole med at arrangere aktiviteter som f.eks. fritidsklubber og sportsarrangementer efter skole for børnene i lokalsamfundet. Du vil få muligheden for at gøre eleverne selskab i Nationalparken og at forklare om dyrene, planterne og den lokale indsats for miljøet.

Som en del af arbejdet med Natur og Miljø vil du som frivillig arbejde i den lokale nationalpark, hvor du vil hjælpe med at beskytte bestanden af de oprindelige planter og overvåge lokale arter i naturen. Der vil være aktiviteter som f.eks. at undersøge bestanden af planter, udrydde invasive arter, vedligeholde parkens stier samt arbejde med truede plantearter i planteskolen. Frivillige vil deltage i hold-naturen-ren arrangementer og vil stå for genbrugstiltag og miljøkampagner rettet mod det formål, at hjælpe Andasibe mod at blive en grønnere by.

Mens du arbejder på dit projekt, vil du bo i et gæstehus, som er familiedrevet. Familien bor på ejendommen, hvilket er en ideel måde at lære mere om kulturen på øen. I weekenderne vil frivillige få mulighed for at udforske det smukke ø-landskab, besøge strande og deltage i forskellige fornøjelige aktiviteter som f.eks. zip-lining, danselektioner og lokale madlavningshold.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲