You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Madagaskar

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Andasibe
  • projekttype Børnehave drevet af Projects Abroad
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • Aldersgruppe 2-6 år
  • Indkvartering: Gæstehus
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

På vores humanitære projekt i Madagaskar arbejder du i en børnehave, som er drevet og finansieret af Projects Abroad. Ligesom vore øvrige projekter foregår det humanitære projekt i Andasibe.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Børnehaven er for børn fra fattige familier, som ikke har råd til at sende børnene i andre dagstilbud.

En del af byen Moramanga i Madagaskar

Frivilligt arbejde med børn i Madagaskar

I børnehaven hjælper du med forskellige aktiviteter som er passende for børns tidlige udvikling. Det kan f.eks. være at lære børnene om hygiejne ved at vise dem hvordan man vasker hænder og børster tænder.

Det kan også være igennem læringsaktiviteter som alfabetsange og tallege. Mange fattige børn fra Andasibe har svært ved følge med i undervisningen, når de starter i skole, så vi støtter børnene bedst muligt i deres tidlige udvikling, så de har en bedre chance for at kunne følge med i skolen.

I sommerferien fra starten af juli til slutningen af september kan du også hjælpe på sommerskolen, som er et tilbud for skolebørn i alderen 6-11 år. Her kan de få ekstra hjælp og støtte. Det er stadig muligt arbejde i børnehaven også.

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Madagaskar har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Madagaskar. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Madagascar Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲