You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Madagaskar

Oversigt
  • LOKATION: Andasibe
  • PROJEKTLÆNGDE:Fra 1 uge
  • INDKVARTERING:Gæstehus

Klik her for at vælge projekt

Map Madagascar Solnedgang bag baobabtræer i Madagaskar

Madagaskar ligger ud for Afrikas østkyst og er kendt for sit unikke dyreliv, der inkluderer både lemurer og kamæleoner, sine tropiske regnskove og smukke og varierede kystlinje. Turisme og landbrug er begge større indtjeningskilder, men 69 % af befolkningen lever stadig under fattigdomsgrænsen.

Frivillige kan have en positiv indvirkning på lokalsamfundet ved at arbejde på projekter inden for folkesundhed, undervisning, humanitært arbejde og naturbevaring. Frivilligt arbejde med Projects Abroad give dig muligheden for at leve og arbejde sammen med den gæstfrie og venlige befolkning i Madagaskar, samtidig med at du oplever denne fantastiske ø på en helt andet måde end som almindelig turist.

Du kan arbejde på vores projekter i Madagaskar uanset din baggrund. Hvad enten du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Madagaskar

Lokalsamfundet i smukke Madagaskar

Projects Abroad har kontor i byen Andasibe der har en befolkning på ca. 12.000. Byen ligger omkring 4 timers kørsel fra hovedstaden, Antananarivo, og tæt på hele tre naturområder.

Frivillige bor i et gæstehus. De lokale indbyggere vil tage godt imod dig og hjælpe dig med at blive inkluderet i lokalsamfundet. Du får en fantastisk mulighed for kulturel udveksling, der giver dig viden om kulturen og historien og måske endda lærer dig nogle gloser på et af de lokale sprog, malagassisk og fransk.

Oplev mere i Madagaskar!

Som frivillig har du også tid til at udforske de smukke omkringliggende omgivelser, både i weekender og når du er færdig med projektet. Madagaskar byder på tusindvis af planter og dyr, som ikke findes andre steder i verden.

Vælger du at rejse rundt i weekenderne, kan du med ro i sindet slappe af på en af øens mange paradisstrande, besøge usammenligneligt bjergtagende nationalparker og interagere med den lokale befolkning.

Projekter i Madagaskar

Ungdomsprojekter

Sæsonspecifikke Projekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲