You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Kina

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Chengdu, Shanghai
  • Projekttype: Skoler
  • Rolle: At undervise elever i engelsk og andre fag
  • Aldersgruppe: 6-15 år
  • Antal: 30-50 elever pr. klasse
  • Indkvartering: Delelejligheder
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

I takt med at Kina åbner sine døre mod Vesten har viljen og lysten til at lære engelsk aldrig været større! Et godt engelskniveau kan være den direkte billet til en plads på et af Kinas større universiteter eller til et udenlandsk universitet, og har stor betydning for fremtidige jobmuligheder.

Dette er en helt fantastisk mulighed for på nærmeste hold at opleve de forandringer, som en af de ældste civilisationer i verden for tiden undergår samtidigt med at du forbedrer dine undervisningskompetencer og oplever et land rigt på kultur og seværdigheder.

Traditionelle værdier er stadig vigtige i Kina, så lærere er velrespekterede, og eleverne er generelt høflige og ivrige efter at lære.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, mandarin, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle på projektet

Som hjælpelærer på et undervisningsprojekt i Kina kan du være med til at forbedre fremtidsperspektiverne for unge kinesere der for kun få år siden aldrig kunne have drømt om en fremtid på internationalt plan.

Frivillig med en kinesisk skoleklasse

Du underviser på skoler i udkanten af Shanghai eller i Chengdu. Vi samarbejder med skoler, hvor størstedelen af børnene kommer fra familier, der er flyttet ind til Shanghai eller Chengdu fra andre dele af Kina for at forbedre familiens levestandard.

Klassernes størrelse ligger på 40 til 50 elever per klasse. Du kan undervise børn i alderen 6-15 år.

Vi vil give dig forslag til lege og aktiviteter du kan bruge i klasseværelset til at stimulere eleverne og øge deres entusiasme, men vi er også altid åbne for nye ideer og forslag. Vi håber at du som frivillig vil forberede og strukturere din undervisning bedst muligt, så både du selv og dine elever får mest muligt ud af din undervisning.

I løbet af sommermånederne og i februar når skolerne holder ferielukket underviser alle frivillige på sommerskoler for lokale børn. I denne periode er der også mulighed for at undervise på et sprogcenter for voksne og universitetsstuderende i Shanghai.

Uanset dine evner og kvalifikationer, vil vores undervisningsprojekt i Kina gøre dig i stand til at udnytte dem til fulde - vær kreativ med din undervisning og gør det herigennem sjovt og anderledes for de studerende at lære!

China Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲