You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Kina

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Pudong International Airport hvis du skal bo i Shanghai eller Chengdu Suang Liu International Airport hvis du skal bo i Chengdu. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Alt afhængigt af din ankomsttid kører vi dig enten til vores lokale kontor eller til den lejlighed hvor du skal bo. Alle frivillige i Shanghai og Chengdu bor i lejligheder hvor de deler et værelse sammen med en anden frivillig. I får tildelt kostpenge til at købe mad for. Beløbet svarer til hvad en gennemsnitlig kineser bruger på mad. Vil du have vestlige, importerede varer må du derfor selv betale for disse.

Lejlighederne er af god, og almindelig stand. Der er aircondition, vaske- og køkkenfaciliteter i alle lejligheder. Du bør ikke forvente internetforbindelse i lejlighederne.

Mødet med dine nye omgivelser

Samme dag eller dagen efter får du din introduktionstur i nærområdet i Shanghai eller Chengdu. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Samme eller dagen dag giver vi dig en introduktion til dit projekt. I Shanghai viser vi dig hvordan du bruger undergrundsbanen, og i Chengdu lærer vi dig om det lokale bussystem.

Du kan altid kontakte vores lokale personale, ligesom at de vil besøge dig på projektet og følge op på hvordan det går. De holder jævnligt sociale aktiviteter for alle frivillige, og du vil blive en del af et godt netværk af frivillige og ansatte.

Glæd dig til at opleve autentisk kinesisk mad – det er meget anderledes og bedre end dine lokale kinagrill.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲