You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Kina

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Shanghai og Chengdu
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære om faget igennem observation og dialog.
  • PROJEKTTYPE: Hospital
  • kRav: Du skal have mindst 1 års uddannelse
  • indkvartering: Delelejlighed
  • Priser: Fra 18.150 kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi har projekter inden for Medicin & Sundhed i både Shanghai og Chengdu. For at arbejde på et medicinsk projekt i Shanghai skal du have mindst 2 års relevant uddannelse, og i Chengdu skal du have mindst 1 års relevant uddannelse.

Projekterne i Kina er derfor velegnede for studerende i praktikophold. Er du allerede er uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Din rolle på projektet

Frivillig på medicinsk projekt i Kina

Din rolle vil primært være at observere uddannede læger på forskellige afdelinger. På alle projekterne vil der være mulighed for at få indsigt i hvordan kineserne kombinerer vestlig og kinesisk medicin.

På den ene side er hospitalerne moderne men alle hospitaler har samtidig også en afdeling helliget traditionel kinesisk medicin som fungerer sideløbende med de vestlige metoder. Hvis du er interesseret i at lære mere om alternativ medicin, kan du bruge et par uger på en afdeling som kombinerer de gamle kinesiske metoder med moderne medicin.

Vi arrangerer dit projekt således, at du kan følge og observere ansatte i flere forskellige afdelinger på hospitalet. Normalt vil du rotere mellem afdelingerne med 1-2 uger på hver afdeling, afhængig af den tid du har til rådighed. Foretrækker du at koncentrere dig om et eller to specifikke områder, såsom pædiatri, kirurgi eller andre områder, så er dette også muligt.

I Kina er der desuden enestående muligheder for frivillige for at arbejde med traditionel medicin. Mange lokalsamfund i udviklingslande rundt om i verden bruger udelukkende behandling med medicinske planter. Disse behandlinger, der har været brugt i årtusinder af de indfødte, er i dag af stor værdi for os i Vesten.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, mandarin, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

China Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲