You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Kina

Oversigt
  • Lokation: Shanghai, Chengdu
  • ProjektLængde: Fra to uger
  • Indkvartering: Delelejligheder for frivillige

Klik her for at vælge projekt

Map of Kina Shanghais skyline

Kina er et enestående land: et hybrid af stærk østlig identitet påvirket af vestlige tendenser; en fusion af forskellige lyde, dufte og dialekter; et stærkt spraglet land med en ufattelig rig og varieret historie, som går tusinde af år tilbage. Det er i sandhed et spektakulært sted beboet af et venligt folk: livlige i byerne, afslappede og imødekommende i landsbyerne.

I storbyerne rager postmoderne skyskrabere op over traditionelle små huse; gamle sporvogne løber forbi nye metrostationer - byerne sover aldrig. Den kinesiske økonomi farer af sted i et halsbrækkende tempo og efterlader både millionærer og fattige i sit kølvand.

Projects Abroad i Kina

På vores projekter i Kina får du en smagsprøve på denne kontrastfyldte, blomstrende kultur. Vi arbejder i Shanghai, byen, der er kendt for sin super-vækst samt Chengdu, der er en mere traditionel og afslappet kinesisk by. Et ophold i Chengdu giver dig mulighed for at opleve en anden side af Kina, end dem der findes i storbyen Shanghai.

Chengdu ligger i top 3 over Kinas bedste byer, så den er et stærkt alternativ til den mere kendte Shanghai. Byen er stor, men formår at samle det moderne og traditionelle Kina.

Du vil få gode råd til hvordan du bør forholde dig, og du hører mere om kulturelle forskelle som du skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at du husker på at du skal tilpasse dig den lokale kultur og normer og ikke omvendt.

Oplev mere!

Tempel ved sø i Kina

Tag en pause fra byen i din fritid eller efter dit projekt. Suzhou-haverne, Putuoshan-strandene; alle tilbyder de et break fra byens summen. Afse også tiden til at tage væk fra den typiske turistrute. Gå silkevejen, besøg et buddhistisk kloster.

Når du bevæger dig uden for byerne, vil du opleve, hvor stor forskel der er mellem livet på landet og livet i byerne. Kina har rigtig meget at byde på, og et ophold med frivilligt arbejde kan også være en start på et længere eventyr rundt i landet!

Chengdu er kendt for sine pandaer, og disse elskelige dyr ligger da også øverst på listen over byens hovedattraktioner. Derudover er Chendu Kinas bedste udgangspunkt for en rejse til Tibet, så byen er bestemt et besøg værd!

I weekenderne forsøgte jeg at se så meget som muligt, men det er umuligt at nå det hele på kun to måneder. Jeg har en masse jeg stadig gerne vil se og opleve – også uden for Shanghai, som jeg har til gode til en anden god gang.
Maria, frivillig

Vi har projekter i Kina for enhver frivillig! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projekter i Kina

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲