You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Kenya

Oversigt
  • Placering: Nanyuki
  • Rolle: At undervise børn og unge i idræt
  • Aldersgruppe: 8-18 år
  • Antal: 15-20
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige poserer sammen med kenyanske fodboldspillere

Ved at være frivillig på et projekt inden for skolesport i Kenya, kan du hjælpe børn og unge med at finde glæde i sport og motion og måske endda være en inspiration for fremtidens stjerner.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Kenyanere er rigtig glade for sport, og især fodbold er populært. Du vil ofte se at børnene spiller det i gaderne. Selvom fodbold er den mest populære sport i Kenya, kan du forvente at blive involveret i en række forskellige sportsgrene, og de er også altid klar på nye ideer. 

Fodboldtræning i Kenya

Din rolle som frivillig

Frivillige på skolesportsprojektet vil arbejde i folkeskoler og fritidshjem i og omkring byen Nanyuki. Om morgenen vil du som regel undervise i basal idræt, der skal sikre sig at hver elev, bliver involveret i forskellige fysiske aktiviteter både individuelt og som et hold.

Om eftermiddagen vil du skulle træne forskellige hold af skoleelever på forskellige fysiske niveauer (begynder, let øvet og avanceret). Målet med undervisningen er at forbedre eleverne på at deltage i lokale turneringer. Alt afhængigt at skolernes skema kommer du muligvis til at arbejde på forskellige skoler igennem dit ophold.

Det, du som frivillig blandt andet kan bidrage med på dette projekt er, at give børn og unge i Kenya en følelse og forståelse for sammenhold og generelt give dem redskaber til at holde sig i form og holde sig sunde.

Sportsaktiviteter kan også have positiv indflydelse senere i livet og giver en god forståelse for struktur, fightervilje og mening.

Du skal være opmærksom på, at du som frivillig skal have en arbejdstilladelse for at arbejde på projekter i Kenya. Arbejdstilladelsen koster 145 USD pr. måned og skal forlænges løbende.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲