You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Kenya

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til hovedstaden, Nairobi. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Sammen tager I derefter en bus fra Nairobi til Nanyuki, og det tager typisk en 3-4 timer – alt afhængigt af trafikken!

Ankommer du om aftenen, kører vi dig til et lokalt hostel i Nairobi hvor du overnatter en enkelt nat, og så kører vi til Nakyuki næste morgen.

Du skal være opmærksom på, at du som frivillig skal have en arbejdstilladelse for at arbejde på projekter i Kenya. Arbejdstilladelsen koster 145 USD pr. måned og skal forlænges løbende.

Mødet med dine nye omgivelser

Alt afhængigt af hvornår du ankommer til Nanyuki, får du din introduktionstur enten samme dag eller næste formiddag. Ankommer du i weekenden, er din introduktionstur om mandagen, idet posthuse og vekselkontorer er lukkede fra lørdag eftermiddag til mandag morgen.

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde.

Er du frivillig på Natur & Miljø-projektet?

Frivillige på Natur & Miljøprojektet har enten en overnatning i Nairobi eller de bliver kørt direkte til Naivasha, som er den by tættest på vores Natur & Miljøprojekt. I Naivasha får du din introduktionstur, så du er klar til at starte dit arbejde.

Vil du forlade reservatet i weekenden vil du blive fulgt til hovedvejen lørdag morgen og hentet søndag eftermiddag. På hovedvejen tager du en bus videre.

Der er masser at se i Kenya. Du kan besøge nationalparker, regnskov, tage på safari, besøge østkystens flotte strande og meget mere.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲