You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Kenya

Oversigt
  • Placering: Nanyuki
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Klik her for at vælge projekt

Kenya Giraffer på den kenyanske savanne

Kenya er kendt for dets smukke nationalparker, unikke dyreliv og fascinerende stammeliv. I Danmark kan vi også takke Karen Blixen for at åbne vores øjne for det store land i Østafrika.

Børn fra Kenya

Kenya er også kendetegnet ved at have en bred diversitet og en økonomi i udvikling. Landlige stammefolk møder moderne byboere, og traditionelle skikke møder nye teknologier - Kenya har det hele!


Vi har projekter i Kenya for alle frivillige! Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, med din familie, eller voksenfrivillig, arrangerer vi et bæredygtigt projekt, som alle - både du og vores projektpartner - vil få et stort udbytte af.

Projects Abroad i Kenya

Vi har kontor i Nanyuki som ligger 200 km nordøst for hovedstaden, Nairobi. Nanyuki ligger i hjertet af Laikipi amt, og der er smukt udsyn til Mount Kenyas tinder. Området er hjemegn for lokale stammer, gæstfrie indbyggere og et skønt klima. Som frivillig med Projects Abroad bor du hos en lokal værtsfamilie, hvilket giver dig mulighed for at dykke dybt ned i kenyansk lokalkultur og få en anderledes og dybere indsigt i Kenya.

Jeg har den bedste værtsfamilie. De hjælper mig på alle tænkelige måder, og de har været gode til at forklare kulturelle forskellige, og så er de enormt hjælpsomme. Jeg vil for altid være taknemmelig og de har en særlig plads i mit hjerte.
Sandra, frivillig

Du skal være opmærksom på, at du som frivillig skal have en arbejdstilladelse for at arbejde på projekter i Kenya. Arbejdstilladelsen koster 145 USD pr. måned og skal forlænges løbende.

Vi møder dig i lufthavnen i Nairobi, og så sørger vi for at du kommer trygt frem til Nanyuki, hvor du vil falde godt til i de nye omgivelser.

Oplev mere i Kenya!

Smuk natur i Kenya

Der er masser at opleve i Kenya i fritiden. Kenya er kendt for sine fabelagtige nationalparker, frodige skove, smukke bjerge og fascinerede stammekulturer. I Nanyuki er der rigeligt med muligheder at kaste sig ud i, og du kan for eksempel starte med det berømte Ol Pajeta reservat eller Ngare Ndare-skoven.

Mount Kenya ligger også i regionen, og byder på masser af vandrestier med smuk udsigt til det fantastiske dyreliv. Det er også muligt at se nærmere på hovedstaden, Nairobi, hvor du f.eks. kan besøge verdens eneste urbane nationalpark.

Uanset hvor du rejser hen i Kenya, kan du glæde dig til store oplevelser!

Projekter i Kenya

Ungdomsprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲