You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Byggeri i Jamaica

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Jamaica

  • Placering: Mandeville og omegn
  • Projekttype: Byggeri
  • Rolle: At hjælpe med at renover skoler og bygge nye hjem
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Træk i arbejdstøjet og lav frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor din indsats gør en forskel, der kan ses i mange år.

Der er brug for frivillige, som har lyst til at få jord under neglene og hjælpe til på vores byggeprojekt i Jamaica. Her kommer du og dine jævnaldrende frivillige på vores ungdomsprojekt til at arbejde med at renovere skoler og legepladser.

Grupperejse med frivilligt arbejde i Jamaica

En forskel for lokalsamfundet

Du og din gruppe vil også hjælpe til med at bygge og renovere hjem for ældre og fattige jamicanere. Arbejdet kan f.eks. inkludere at reparere tag og lofter, skifte døre, male, gøre rent, og udføre mindre reparationer. Du og din gruppe arbejder sammen med en dygtig byggekoordinator.

Vi arrangerer desuden mindst én outreach, hvor unge frivillige arbejder i et fattigt kvarter for at forbedre de fysiske rammer i området.

Bo med andre unge frivillige

Under dit ophold i Jamaica vil du bo sammen med andre frivillige fra hele verden. Vores lokale personale er aldrig langt væk, og de står klar med hjælp og vejledning døgnet rundt, hvis det skulle blive nødvendigt.

Udover byggearbejdet vil du og dine medfrivillige have mulighed for at besøge nogle af øens berømte strande. Og du kommer selvfølgelig til at stifte bekendtskab med Jamaicas rige kultur - lige fra musik, mad og dans til masser af andre kulturelle aspekter, der findes på disse breddegrader!

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲