You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Skolesport i Jamaica

Oversigt
  • Placering: Mandeville
  • Rolle: At træne børn og unge i forskelige sportsgrene
  • Aldersgruppe: 6-18 år
  • Antal: 10-30
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Sport har høj prioritet på mange jamaicanske skoler, og landet er utrolig stolt af dets sportsbedrifter - blandt andet er Jamaica det land i verden med flest olympiske atletikmestre pr. indbygger.

Ved at deltage i et sportsprojekt på Jamaica kan du hjælpe med at inspirere den næste generation af sportstalenter. Den mest populære sportsgren er fodbold som får imponerende opmærksomhed, men der bliver også undervist i cricket, basketball og atletik på skolerne i landet.

Frivillig på sportsprojekt er populær blandt de lokale børn

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Med andre ord, du kan altså hjælpe med at undervise børn uanset hvilken sport du kan lide - og uanset om du har erfaring eller ej. Alt der kræves er en passion for sport og et ønske om at hjælpe børn med at udvikle deres evner.

Børnene bliver sundere og kommer i bedre form og samtidig får de et tilhørsforhold til et hold med fælles mål og ambitioner.

Din rolle på projektet

Vi giver vores frivillige mulighed for at arbejde sammen med lokale trænere på alle klassetrin i folkeskoler i og omkring Mandeville.

Fodbold og volleyball spilles normalt fra september til midten af november i skolerne. Fra januar til marts dyrkes der hovedsagligt atletik, og fra marts til midten af juni spilles der basketball og cricket.

Frivillig står for idrætsundervisningen i Jamaica

Du er meget velkommen til at kombinere sportstræningen med undervisning i engelsk eller andre fag på skolen. Du får derved flere arbejdstimer og får et dybere indblik i undervisning i Jamaica.

Dette projekt er ikke tilgængeligt i juni, juli, august, og de sidste to uger i november samt i december.

Vi afholder regelmæssigt workshops hvor du og andre frivillige på sportsprojekter kan mødes og diskutere arbejdssituationer. I får et indblik i det jamaicanske samfund og I får dermed en bredere forståelse af kulturen. I kan også udveksle idéer og få feedback på jeres arbejde.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Dette kræver, at en kopi af pas, eksamensbevis og CV er signeret af en notar i Danmark for at kunne blive godkendt af de jamaicanske myndigheder. Vi hjælper dig selvfølgelig med denne proces. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲