You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Italien

Ankomst til destinationen

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Ankomstlufthavn: Lamezia Terme (SUF)

Når du er ankommet til lufthavnen i  Lamezia Terme, vil du blive mødt af en medarbejder fra Projects Abroad, som vil følge dig til din nye bopæl. Her vil vi hjælpe dig med at komme på plads og introducere dig for de andre frivllige.

Du skal regne med at det tager omkring 2 timer at køre fra lufthavnen til din bopæl, afhængigt af trafikken. Ankommer du sent på aftenen, vil vores personale indkvartere dig på et hotel for natten, og så kører vi dig til din bopæl dagen efter.

Du vil også møde de øvrige frivillige, og vi vil lære dig, hvordan den offentlige transport fungerer, og hvordan du finder vores lokale kontor. Du vil få forklaret forskellige sikkerhedsprocedurer og vi gennemgår håndbogen for vores arbejde i Italien.

Ankommer du i weekenden, vil du få denne introduktion om mandagen.

Du har fri i weekenden, og du vil have god mulighed for at udforske området i fritiden. Du kan f.eks. tage færgen til Sicilien og trekke på vulkanen, Etna. Du kan også besøge Calabrias smukke strande, tage ud at dykke, sejle, fiske eller tage på vandreture.

Du kan også tage på tur med de andre frivillige. Vores lokale personale deler også ud af gode råd til aktiviteter, så du skal nok få tiden til at gå.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲