You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Italien

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Lokation: Camini
  • Projekt Længde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Delelejligheder

Klik her for at vælge projekt

Map of Italy Huse i Reggio di Calabria

Italien er berømt for dets kulinariske køkken, smukke landskab og adskillige historiske og kulturelle seværdigheder. Tusindvis af turister fra hele verden besøger hvert år landet for at nyde den italienske mad, landskabet og landets spændende historie. I løbet af de senest år har dele af det sydlige Italien dog stået overfor en usædvanlig udfordring med de store menneskemængder, der krydser landets grænser af helt andre årsager.

Uden for byen i Reggio di Calabria

I mange år har det sydlige Italien været døren til Vesteuropa for flygtninge, som forsøger at krydse Middelhavet fra Afrika. Antallet af flygtninge i Italien er, som i mange andre lande, steget drastisk på det seneste. Hverken den italienske regering og befolkning eller landets faciliteter og infrastruktur, har været i stand til at tage imod alle disse mennesker.

Syditalien er nu i krise, og har omgående brug for hjælp. Projects Abroad vil støtte op omkring to forskellige initiativer i regionen for at hjælpe flygtninge og migranter, der allerede er i Italien og dem, der er på vej.

Projects Abroad i Italien

Vi har base i Camini i det sydlige Italien, hvor vores flygtningeprojekt foregår. Vores lokale personale hjælper dig på plads og sætter dig ind i arbejdsopgaverne. Du vil dele en lejlighed med andre frivillige.

Projekter i Italien

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲