You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Sport i Ghana

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Ghana

  • Placering: Accra
  • Projekttype: Fodboldklub
  • Rolle: At træne børn og unge i fodbold og styrke deres færdigheder
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillige og lokale til fodboldtræning i Ghana

Ghaneserne er tossede med fodbold! Du ser klublogoer på flag, klistermærker på biler og på trøjer, og du vil se børn spille fodbold på gaden. Brug to uger af din sommerferie på at lave frivilligt arbejde i Ghana, hvor du træner børn i fodbold i det fredelige land på den vestafrikanske kyst - og vend hjem med en glad oplevelse i rygsækken.

Del ud af dine evner

Sammen med en lokal træner arbejder du på vores sportsprojekt i Ghanas hovedstad Accra, hvor dit frivillige arbejde blandt andet består af at træne børnene i basale teknikker og lære dem dine egne tricks. Du er sammen med de andre unge frivillige med til at forberede børnene til kampe, hvor du selv kan agere dommer.

Ved at have frivillige fodboldtrænere fra andre lande får børnene et nyt indblik i sportens verden, idet du kan tilføre træningen nye og sjove aspekter.

Bo med andre unge frivillige

Du bor hos en lokal værtsfamilie under hele dit ophold, og i weekenden kan du besøge Cape Coast, Kakum Nationalpark eller udforske Accras spændende seværdigheder sammen med dine medfrivillige, der kommer fra hele verden. Vores lokale personale står klar til at hjælpe dig, med hvad du måtte have brug for.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲