You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Menneskerettigheder

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Ghana

  • Placering: Accra
  • Projekttype: Projects Abroads menneskerettighedskontor
  • Rolle: At lære mere om menneskerettigheder og hvordan man arbejder med dem i praksis
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Svensk frivillig på skole i Ghana

Vores ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Brænder du for jura og menneskerettigheder? Så er vores frivillige arbejde for unge inden for menneskerettigheder i Ghana den ideelle måde at opnå relevant erfaring.

Selvom Ghana er et af de mest udviklede og stabile lande i Afrika, står en stor del af befolkningen over for udnyttelse og mishandling og er ikke klar over deres rettigheder, eller hvordan staten er i stand til at beskytte dem.

Vores Menneskerettighedsprojekt for unge mellem 15-18 år har fokus på at skabe opmærksomhed i lokalsamfund om beboernes rettigheder, undersøge særligt udsatte områder og lokalsamfund for at forhindre mishandling samt at hjælpe med at løse menneskerettighedssager.

Når du tilslutter dig dette projekt for unge frivillige, vil du få muligheden for at samarbejde med lokale og internationale menneskerettighedseksperter og jurister i nogle af de mest marginaliserede områder i Ghana. Du får mulighed for at lære mere om Ghanas særlige retslige og kulturelle regler og systemer, og om hvordan disse påvirker menneskerettighederne i landet.

Bo med andre unge frivillige

Selvom ungdomsprojektet vil være en intens og berigende oplevelse, er det ikke kun et arbejde. Om aftenerne vil du få mulighed for at få indblik i den lokale levevis, når du tilbringer tid med din lokale værtsfamilie og igennem sociale arrangementer i lokalsamfundet med dine medfrivillige, der kommer fra hele verden. I weekenderne vil vi arrangere udflugter for dig og de andre unge frivillige til Cape Coast, Kakum National Park samt en række smukke, lokale strande.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲