You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Twi sprogkursus i Ghana

Oversigt

Få et dybere kendskab til Ghanas spændende kultur igennem et twikursus. Ved at kunne tale med de lokale indbyggere på deres eget sprog, udviser du interesse for deres sprog og hjemland og du kan derfor integrere dig dybere i den ghanesiske dagligdag.

Du kan vælge imellem et intensivt sprogkursus og sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Twi i Ghana

Vores sprogkursus er af mindst 1 uges varighed, og du vælger selv længden på dit ophold. Vi skræddersyr lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne.

Sproglektioner i tillæg til projekt

Du kan få et bedre kendskab til Ghana ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Lektionerne ligger i din fritid, og er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge at tage et sprogkursus ved siden af dit hovedprojekt på 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. 5 timers og 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt.

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kundskaber. De 30 timer fordeles henover de uger, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du samtidig med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲