You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Sport & Samfund i Ghana

Oversigt
  • Placering: Cape Coast
  • Rolle: At træne udsatte børn og unge i lokalsamfundet
  • Aldersgruppe: 4-17 år
  • Antal: 30-35
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige med ghanesisk fodboldhold

På dette projekt i Asebu i Cape Coast kombinerer vi sport, uddannelse og social omsorg. Asebu ligger lige udenfor Cape Coast på den sydlige kyst, og er væsentligt mindre udviklet end selve Cape Coast.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne.

I Ghana taler indbyggerne engelsk og det lokale sprog, twi. Du kan forbedre dine sprogkundskaber og derved få et større personligt udbytte af dit frivillige arbejde ved at supplere dit arbejde med et sprogkursus.

Projektet ”The Alliance for Youth Sports Development” blev startet i 2010 i samarbejde mellem Projects Abroads frivillige og lokale borgere med det formål at få børnene fra gaderne og til et mere sikkert sted om eftermiddagen. Sportsprojekter i lokalsamfund er et vigtigt redskab til at hjælpe dårligt stillede børn.

Din rolle på projektet

En typisk arbejdsdag starter om eftermiddagen hvor du sætter de unge i gang med nogle spilleøvelser inden for holdsport eller fysisk træning inden der sluttes af med kamp. Efter træningen er det ofte oplagt at diskutere forskellige emner om teambuilding og lignende.

Som frivillig udfører du forskellige præsentationer hver fredag om sociale emner som børnearbejde, malaria, personlig hygiejne, og HIV. Du og andre frivillige besøger også børnene i deres hjem og taler med dem og deres familier om forskellige emner såsom opførsel, karakterer og lignende.

Men der var meget andet at opleve end sport og børn. Der var fællesskab, grin, de andre frivillige, fritid, rejser, oplevelser, venskaber og familier.
Sofie, frivillig

Dette projekt har især brug for frivillige med erfaring inden for idræt, lederskab, sportstræning, og frivillige med erfaring inden for rådgivning er særdeles velkomne. Da dette projekt hovedsagligt foregår om eftermiddagen kan du med fordel kombinere det med et projekt inden for undervisning eller humanitært arbejde.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲