You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Fodbold i Ghana

Oversigt
  • Placering: Accra
  • Rolle: At træne børn og unge i fodbold
  • Aldersgruppe: 8-21 år
  • Antal: 20-25
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Fodbold er nationalsporten i Ghana. Siden Black Stars - det ghanesiske landshold – gode præstationer under VM i 2010 er interessen vokset markant. Under et ophold i Ghana bliver det hurtigt tydeligt for enhver, at ghaneserne er vilde med fodbold.

På vores fodboldprojekter i Ghana får unge spillere mulighed for at udvikle deres basale færdigheder og teknikker og de kan dermed styrke deres drøm om at nå helt til tops.

Du vil have god mulighed for at se flere kampe mellem Ghanas topklubber. Ofte følges frivillige og spillere til disse kampe som led i spillernes udvikling og for at give dem en lille pause fra deres egen træning.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. 

I Ghana taler indbyggerne engelsk og det lokale sprog, twi. Du kan forbedre dine sprogkundskaber og derved få et større personligt udbytte af dit frivillige arbejde ved at supplere dit arbejde med et sprogkursus.

Din rolle på projektet

Ghanesisk fodboldspiller og frivillig træner sammen

Dette projekt er en fantastisk mulighed for at udvikle dine trænerevner samtidigt med at du hjælper lokale børn og unge med at blive bedre til fodbold og giver dem positive oplevelser.

Du samarbejder med lokale trænere om at træne de forskellige hold. Om formiddagen mødes du med de lokale trænere for at planlægge træning, lave kampanalyser og diskutere ugens træningsforløb. Om eftermiddagen arbejder du med et af ungdomsholdene og udfører morgenens træningsplan.

Som frivillig får du til opgave at planlægge og udføre træningssessioner hvor du blandt andet skal fokusere på at forbedre spillernes taktiske evner, deres afleveringer, deres skudteknik og deres organisation under kampene.

Fodboldglæden var helt utrolig. Folk spurgte altid, om jeg var fodboldspiller, og når jeg sagde ja, ville de altid vide, hvor jeg spillede på banen, hvilken klub jeg bedst kunne lide, og hvem min yndlingsspiller var, og hvis man tager til stranden med en fodbold, kan man være sikker på, at der udbryder en strandfodboldkamp.
Bjørn,frivillig

Du kan hjælpe træneren med at sætte en taktik til kampene, og du vil sikkert også blive bedt om at hjælpe til med at udvælge spillere til kampene og sidde med på bænken.

Vores fodboldprojekter i Ghana giver unge mennesker muligheden for at forbedre deres evner, blive en del af et fællesskab og samtidigt dyrke en sund og konstruktiv hobby. Du kan læse mere om projektet på www.ghana-football-academy.org

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲