You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Basketball i Ghana

Oversigt
  • Placering: Accra
  • Rolle: At træne børn og unge i basketball
  • Aldersgruppe: 8-15 år
  • Antal: 35
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Træning med ghanesiske basketballspillere

Basketball har længe stået i skyggen af fodbold, men i de senere år er sportsgrenen vokset. Dette er især tydeligt i Accra hvor der er bygget mange nye baner og hvor nysgerrigheden omkring sporten er vokset. Ghaneserne har opdaget, at de fra naturens side er udstyret med den fysik der skal til for at blive en god basketballspiller.

I Ghana taler indbyggerne engelsk og det lokale sprog, twi. Du kan forbedre dine sprogkundskaber og derved få et større personligt udbytte af dit frivillige arbejde ved at supplere dit arbejde med et sprogkursus.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Du behøver ikke at have tidligere erfaring som træner, du skal blot brænde for sport og undervisning.

Ved at deltage på dette projekt medvirker du til at ghanesiske børn og unge dyrker en sund hobby, og hvem ved – måske træner du den næste store NBA stjerne!

Din rolle på projektet

Basketball i Ghana

Vi samarbejder med en basketballklub i Accra, hvor du hjælper med at træne ungdomshold med spillere i alderen 8-15 år.

Holdene træner mandag-fredag, og der er ofte kampe i weekenden. Træningstiderne er ofte om morgenen eller sidst på eftermiddagen så man undgår den varme middagssol.

Som frivillig er det din opgave at deltage i træningen og medvirke til at planlægge den. Tidligere frivillige har også deltaget ved weekendens kampe, og der er generelt gode muligheder for at blive rigtig involveret.

Basketball handler lige så meget om teknik og taktik som om god fysik, og ved at lære spillerne simple spilkombinationer og tekniske øvelser forbedrer du deres spilforståelse og hele grundlaget for deres kunnen.

Træningen indebærer fysisk træning, såsom kondition og styrke, teknisk træning, taktik og personlig udvikling. De ghanesiske spillere er ofte i god form og skyder godt, men savner taktiske evner der kan tage deres spil op på det næste niveau.

Jeg havde først overvejet at rejse med en kammerat men det er jeg nu glad for at jeg ikke gjorde alligevel. Jo mindre du ved om de nye omgivelser, jo mere lærer du mere om dig selv igennem dem, og jeg har lært en masse om mig selv.
Snorre, frivillig

Dine arbejdsopgaver afhænger dine kvalifikationer og erfaring, og du skal være forberedt på seriøst og sjovt arbejde med unge talenter.

Både spillere og trænere vil værdsætte dine input og du opfordres til at planlægge din træning godt således at din indsats bliver så optimal som muligt. Ved at deltage på dette projekt medvirker du til at ghanesiske børn og unge dyrker en sund hobby, og hvem ved – måske træner du den næste store NBA stjerne!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲