You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vinterprojekt med Medicin i Ghana

Oversigt

Afventer bekræftelse!

  • Placering: Cape Coast
  • Projekttype: Klinik og feltarbejde
  • Rolle: At lære om medicin og hjælpe med sundhedsfremmende ativiteter
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Medicin & Sundhed i Ghana

Vores vinterprojekter er arrangerede ophold for frivillige i alle aldre henover juleferieperioden. Du kommer til at arbejde på projektet i en gruppe bestående af andre frivillige fra hele verden.

Medicinprojektet i Ghana vil give dig mulighed for at opleve forskellige og anderledes tilgange til arbejdet med medicin og behandling af patienter. Du får en unik mulighed for at opleve arbejdet inden for medicin og sundhed i et udviklingsland og samtidig udvide sin faglige horisont inden for faget.

Medicin & Sundhed i Ghana

Projektet kombinerer opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfundet. Du vil besøge en lejr for spedalske, hvor du observerer lokale læger og sygeplejerskers arbejde på en klinik.

I forbindelse med det opsøgende arbejde bliver du involveret i det praktiske arbejde med mennesker, som f.eks. forbindelse af sår, generelle sygdomstjek, malariatest og foredrag om generelle helbredsproblemer.

Under dit ophold som frivillig i Ghana kommer du til at bo sammen med en af vores værtsfamilier. Du får på den måde mulighed for at fordybe dig en den lokale kultur og familiens dagligdag.

Dine to uger bliver struktureret ud fra et fast arbejdsskema. Aften-komsammener, samt weekendaktiviteter er også arrangeret. Du vil fejre din jul og nytår sammen med andre frivillige og vores lokale personale. Vi tager dig også med ud til en af Ghanas smukke palmestrande og det pulserende marked, Kotokuraba.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲